Maak nu online je kappersafspraak bij Trend Hairstylers

Maak nu 24/7 een onlineafspraak bij je favoriete kapper van Trend Hairstylers. Klik hier op onlineafspraak en je komt meteen op het online afsprakensysteem van Trend Hairstylers. Of klik rechts op de foto ->.


Je kunt onze eigen online afspraken app ook downloaden in de Appstore of google PlayStore.
Zoek op Trend Hairstylers. 

In de online afspraken module doorloop je vrij eenvoudig de stappen: Nieuwe afspraak maken (man/vrouw), selectie salon, selectie behandeling, selectie kapper, selectie datum & tijd,  controle en bevesting. Hierna wordt je gevraagd in te loggen met je inloggegevens (emailadres en wachtwoord). Je afspraak is nu definitief. je ontvangt een bevestigingsmail. Check ook eventueel je spambox.

Ben je al klant bij Trend Hairstylers en is je emailadres bekend in ons systeem, dan kun je de eerste keer inloggen met dit emailadres en gebruik je als wachtwoord je postcode aan elkaar (bijv 0000AA). Wat je later uiteraard kan wijzigen.

Ben je nog geen klant van Trend Hairstylers, log dan in onder de kop "Voor het eerst hier". Het is verstandig om bij je eerstvolgende bezoek je emailadres bij ons te laten checken/registreren.

Kun je geen geschikt tijdstip vinden?  Of staat de behandeling er niet tussen. Neem dan even telefonisch contact met ons op in Bergen op Zoom, Roosendaal-Dijken, Roosendaal-L'burg of Etten-Leur

loading...
http://online-trendhairstylers.flexxis.nl/
© Trend Hairstylers | Disclaimer| mobiele versiehairstylersHaarwensenkerastase