Persoonlijk Opleidings Plan

Voor enthousiaste en ambitieuze mensen zijn er bij Trend Hairstylers volop mogelijkheden. Als hairstylist kun je bij ons je creativiteit tot uiting laten komen in het kappersvak. Wil je werken en leren in een trendy kapsalon met een goede sfeer en prima collega's? Waar niet alleen aandacht voor de klant maar ook voor jou persoonlijk is? Dan ben jij geknipt voor Trend!

Met POP naar de top!

Vanaf je eerste werkdag word je bij Trend Hairstylers persoonlijk begeleid en opgeleid. Je volgt een Persoonlijk Opleidings Plan (POP), waarbij je afhankelijk van je werkervaring verschillende (opleidings)modules doorloopt.

Creatie, motivatie en inspiratie

Daarnaast krijg je bij Trend Hairstylers volop de gelegenheid om door te groeien in je vak. Denk daarbij aan deelname aan onze eigen 'Artistic Award' of de landelijke 'Coiffure Award' (nominaties in 2014, 2010, '09, '05, '04). Maar ook (inter)nationale presentaties/shows op het gebied van haarmode worden regelmatig bezocht. En we verrichten lokale of regionale modepresentaties en verzorgen daarbij het artistieke gedeelte (haar) tijdens modeshows & evenementen.

loading...
© Trend Hairstylers | Disclaimer| mobiele versiehairstylersHaarwensenkerastase