Persoonlijke opleiding

Haal bij ons het beste
uit jezelf!

Meld je hier aan

Persoonlijk opleidings plan

Voor enthousiaste en ambitieuze mensen zijn er bij Trend Hairstylers volop mogelijkheden. Als hairstylist kun je bij ons je creativiteit tot uiting laten komen in het kappersvak. Wil je werken en leren in een trendy kapsalon met een goede sfeer en prima collega’s? Waar niet alleen aandacht voor de klant maar ook voor jou persoonlijk is? Dan ben jij geknipt voor Trend!

Met POP naar de TOP!

Vanaf je eerste werkdag word je bij Trend Hairstylers persoonlijk begeleid en opgeleid. Je volgt een Persoonlijk Opleidings Plan (POP), waarbij je afhankelijk van je werkervaring verschillende (opleidings)modules doorloopt.

Creatie, motivatie en inspiratie

Daarnaast krijg je bij Trend Hairstylers volop de gelegenheid om door te groeien in je vak. Zo hebben wij een aantal keer meegedaan aan de landelijke ‘Coiffure Award’. Maar ook (inter) nationale presentaties/shows op het gebied van haarmode worden jaarlijks bezocht. En uiteraard is er gelegenheid tot het volgens van diverse (online) trainingen, shows & evenementen.

Trend Training Programma

Trend Hairstylers leert je graag de fijne ‘knipjes’ van het vak. Het TTP (Trend Training Program) staat al meer dan drie decennia aan de basis van ons succes. Het interne opleidingsprogramma volg je in ons trainingscentrum in Roosendaal. Het TTP is uiteraard ook afgestemd op de eisen van diverse scholen/opleidingen waar Trend goed mee samenwerkt. Als Erkend Leerbedrijf zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaande opleiding van onze hairstylist. Daarnaast zorgen tussentijdse trainingen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, vaktechnische vaardigheden en (product)ontwikkelingen.

Doorgroei mogelijkheden

Heb je het in je en wil je meer naast het knippen? Binnen Trend zijn er ook mogelijkheden om door te groeien tot filiaalmanager. Er zijn zelfs mogelijkheden binnen onze organisatie om als franchisenemer je eigen filiaal te leiden.

Eigen interne opleiding

Haal bij ons het beste uit jezelf!

Meld je hier aan

Solliciteer bIJ Trend

Getalenteerd? Bij ons kom je goed uit je verf

Stuur een mail

Aan de slag bij Trend?

Wil je bij Trend Hairstylers aan de slag, dan kun je rekenen op een professionele ondersteuning met oog voor persoonlijke coaching/ opleidingsmogelijkheden en goede doorgroeimogelijkheden.

Ben je junior stylist (leerling) en zoek je een goed leerbedrijf? Of ben je al werkzaam als hairstylist/ topstylist en spreekt onze filosofie je aan? Informeer dan bij één van onze salons of mail ons je sollicitatiebrief naar: info@trendhairstylers.nl